× Ważne - Przeczytaj !
Zapraszamy wszystkich do korzystania ze szkoleń organizowanych przez nasze Stowarzyszenie, naszych partnerów oraz innych firm i organizacji. Kategoria Szkolenia jest dostępna dla wszystkich, także gości z zewnątrz nie będącymi członkami Stowarzyszenia. Goście mogą również zamieszczać informacje o szkoleniach, którymi chcą podzielić się z naszymi członkami.
UWAGA - pierwszeństwo do udziału w szkoleniu publikowanym przez Stowarzyszenie mają jego członkowie opłacający składkę.
UWAGA - w poście nie tworzymy listy z zapisami. Zapisy są możliwe tylko w kalendarzu wydarzeń. Jeżeli autor postu ze szkoleniem nie utworzył wydarzenia w kalendarzu należy poczekać aż administracja je utworzy.

Temat Stosowanie metod układania powierzchni glazurniczych w pomieszczeniach mokrych

• Z dala
  • Skarbnik SSRW
  • Skarbnik SSRW
  • Kto powiedział że nie dam rady
Więcej
2024/07/06 09:36 #1 przez
Zarząd stowarzyszenia informuje że jest partnerem w Branżowym Centrum Umiejętności w Radomiu. W najbliższym czasie odbędą się w tym centrum 2 szkolenia w temacie Stosowanie metod układania powierzchni glazurniczych w pomieszczeniach mokrych poniżej terminy szkoleń na które zapraszamy członków jak i sympatyków stowarzyszenia.

19-21.07.2024 r. - Stosowanie metod układania powierzchni glazurniczych w pomieszczeniach mokrych.

09-11.08.2024 r. - Stosowanie metod układania powierzchni glazurniczych w pomieszczeniach mokrych.

Jedynym warunkiem uczestnictwa w szkoleniu jest nieaktywna działalność gospodarcza. Szkolenia są bezpłatne. Osoby zainteresowane prosimy o bezpośredni kontakt z Branżowym Centrum Umiejętności. Na tej stronie bcu.zsb.radom.pl/rekrutacja znajdą państwo wszystkie potrzebne informacje jak skorzystać ze szkolenia.

Pozostałe tematy szkoleń jak i terminy w których się odbędą, można podejrzeć na tej stronie bcu.zsb.radom.pl/szkolenia-i-kursy/osoby-dorosle
Za tę wiadomość podziękował(a): ,

Proszę Zaloguj lub Zarejestruj się, aby dołączyć do konwersacji.

Więcej
2024/07/21 23:01 #2 przez
No i pierwsze szkolenie za nami. Podziękowania dla Janusza i Zygmunta za profesjonalne podejście do tematu.Byli przygotowani na 100 procent i uważam że przetarli szlak dla innych.Byłem ,widziałem i potwierdzam to co napisałem . Dzięki jeszcze raz.

Więcej
2024/07/21 23:50 #3 przez
Nie ma za co.
Naszymi uczniami w większości byli konserwatorzy z okolicznych placówek szkolnych. Takie radomskie "złote rączki". jeden kursant był z mojego Tik-Toka, który wrzuciłem do sieci. Panowie rozkręcali się jak lokomotywa z wiersza Tuwima. Trzeciego dnia działali aż "leciały iskry".
Dziekuję za to doświadczenie. Dziękuję mojemu Partnerowi Januszowi za wsparcie i zaangażowanie.

Radom to piękne miasto. Ze szkoły, w której odbywają się zajęcia i w której spaliśmy (byłem z żoną) jest niedaleko do centrum. Dosłownie trzy minutki piechotą. Ciesze się, że jeszcze tam wrócę.

Pomoc BCU w kwestii szkoleń nieoceniona. Widać było, że zależy im na tym abyśmy czuli się jak najlepiej. Szkoła doskonale przygotowana do tego rodzaju wydarzeń. Dobre zaplecze techniczne. Odpowiednia ilość narzędzi i pomieszczeń. Gubiłem się co chwila bo szkoła jest PRZEWOGROMNA. Jednego dnia zaszczycił nas swoją obecnością Pan Prezes i zewaluował nasze starania.

Jeżeli weźmiecie kompa z prezentacją to jest rzutnik z przewodem HDMI, który na moim DELLu zadziałał od razu. Sale są klimatyzowane. Poligon to już jakby wasz pomysł na zajęcia. Ociekający wolą współpracy Pan Magazynier oraz Weronika chcieli niemal uchylić nieba, aby wszystko było tak jak trzeba.
Catering o 12.00- 12.30. Reszta we własnym zakresie. Z tego co dowiedziałem się od osób trzecich dojazd we własnym zakresie dlatego cieszę się, że przyjechałem pociągiem (stacja 800m od szkoły).
Jest trochę papierów do wypełniania ale to jest wszystko do ogarnięcia.
Powodzenia
Załączniki:

Więcej
    2024/07/21 23:52 #4 przez
    Radom to zapewne mokry sen konserwatorów zabytków albo firm specjalizujących sie z sztukateriach. Czasami wydawałoby się, że za chwilę przejedzie tamtędy jakaś dorożka :)  
    Załączniki:
      Za tę wiadomość podziękował(a): , , ,

Więcej
      2024/07/22 00:28 #5 przez
      Miło przeczytać, że pierwsze szkolenie się powiodło. Oby tak dalej.

boko
      Za tę wiadomość podziękował(a):

Moderatorzy:

Poczta PW

Nie jesteś zalogowany.

Nowe posty

• Brak postów do publikacji.
      Czas generowania strony: 0.993 s.